Bærum Hundekjørerklubb

Bærum Hundekjørerklubb

Finnmarksløpet 2019

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 16. Mar 2019

BHK's Maren Lindahl og hundene er i mål!! De har hatt en lang og tøff etappe, men kom inn over målstreken hånd i hånd med Tuva Almås kl 14:19. Maren har gjennomført FL500 og kom inn på en 17.plass. Gratulerer så mye. Ta en titt på Dream Team Sleddogs på Facebook for å lese mer om Marens fantastiske løp.


0 Kommentar

NM vel overstått! Vi gratulerer alle!

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 15. Mar 2019

Vi gratulerer alle med vel overstått NM deltagelser! Det ble en fartsfylt helg, med mange herlige hunder og utøvere i strålende vær. Løypa var utfordrende, teknisk, krevende og morsom og mange stilte i ulike klasser. Akkurat slik det skal være. Lørdagen var det snøresykling, sparkesykkel og vogn 4 spann som var i farta. Vi gratulerer Julie T.Holte med en flott sølvmedalje i kvinner junior snøresykling og i herrer junior klassen syklet Truls Johansen inn til en flott bronse. I gutt 14-16 snøresykling syklet Philip Brøvig inn til en bronse og i junior sparkesykkel sparket Julie T.Holthe inn til en ny sølv medalje.

  

På søndag var det nye klasser som skulle ut i vinden og det var sparkesykkel 2 hunder, løping og vogn 8 spann. Julie T.Holthe sparket seg inn til enda en ny sølvmedalje i sparkesykkel 2 spann. I vogn 8 spann råkjørte Thorvild Dahlen inn til en bronse og i kvinner junior snøreløping løp Selma F.Bakken inn til en super sølvmedalje.

   

I år ble det også holdt, for første gang, barmarks stafett. 1 etappe var løping, dermed var 2 etappe sparkesykkel og 3 etappe var sykkel. BHK stilt med to lag, men dessverre ble 2 laget diskvalifisert. 1 laget med Lotte F.Fladeby, Ivar Andreasen og Truls Johansen ble nr 14.

  

Gratulerer til alle medaljevinnere og til resten av BHK kjørerer som stilte opp og kjørte inn til flotte resultater. Se resultatliste her: Lørdag og Søndag


0 Kommentar

Påmelding til løp

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 15. Mar 2019

Invitasjoner til forskjellige løp. Her står også info om påmelding. 


0 Kommentar

Godt nyttår kjære foreldre og ungdommer!

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 15. Mar 2019

Nå har tiden kommet til å sette opp vaktliste for vinteren 2018. Vensåsseter er hovedinntekten for Bærum Hundekjørerklubb og det er derfor svært viktig at vi holder åpent de dagene det er snø og løyper i marka. Vi har ryddet og fikset bua ved siden av Vensåsseter, så det er nå mulig å overnatte her og tilbringe hele helgen i marka. Alle aktive medlemmer i klubben som mottar støtte til treninger, samlinger og konkurranser er forpliktet til å hjelpe klubben på dugnadsiden. Vi håper dere alle har forståelse for dette :)

Se ledige vakter HER!

Vi blir veldig glade for alle som har lyst til å hjelpe klubben denne vinteren. Si fra til Paal eller Øistein om hvilke helger som passer.

På forhånd tusen takk for hjelpen :)


0 Kommentar

Oppstart onsdags trening 22.august

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 15. Mar 2019

Litt anderledes oppstartstrening 4 onsdager med start 22 august kl 1830-1925. WOOFcamp utenfor anicuras lokaler i Sandvika
Dette blir gøy - meld deg på
Bindende påmelding via vipps til Trine mob 41251988 - med navn på deltager og hund innen fredag 17/8
800,-
Klubbens juniorer får igjen 100% v100% oppmøte
Klubbens seniorer får igjen 50% v100% oppmøte 


0 Kommentar

Årsmøte

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 15. Mar 2019

Innkalling til årsmøte i Bærum Hundekjørerklubb

Styret innkaller herved til årsmøte i Bærum Hundekjørerklubb.
Årsmøtet avholdes den 28. mars 2019 kl 1900 på Haug Klubbhus.
Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 14. mars  til baerumhk@gmail.com. Vedlagt mal skal brukes.
Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på bærumhk.idrettenonline.no
For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
Styret


0 Kommentar

Norgesmester – Herlig innsats

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 15. Mar 2019

Vi gratulerer vår nye Norgesmester i 6 spann mellomdistanse; Hans Lindahl. NM var over to dager på Gåsbu, og det er den som kjører fortest sammenlagt som vinner. Vi gratulerer også de andre BHK kjørerne for toppers innsats sammen med hundene sine. Thorvild Dahlen kjørte inn til en 8 plass i MD 6 spann, Ida Liliana Knutson kjørte inn til første plass i MD 4-6 spann og Truls Johansen kjørte inn til en 5 plass i SP 4 spann. Full resultatliste er å se HER!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline