Bærum Hundekjørerklubb

Sosial dugnadshelg på Prestegård

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 9. Sep 2020

På tide å finne på en sosial event etter litt dvale. Vi inviterer til sosial dugnadshelg 16.–18. oktober på Prestegård. Kom når det passer best, det blir felles middag på lørdag. Fint om de som blir med på middag melder fra til Joakim på sms 90 83 59 18 senest torsdag 15. oktober.

Vel møtt!

Ny innkalling årsmøte 3.6 kl 1830

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 25. Mai 2020

Nå som koronareglene har endret seg for hvor mange vi kan samles vil vi avholde årsmøtet 3. juni kl 1830 på Haug.

Vel møtt!

INNKALLING TIL ÅRSMØTE

Onsdag 3. juni mars 2020, kI. 1830, på HAUG

Dagsorden:
1. Åpning
2. Opprop
3. Godkjenning av innkallingen
4. Godkjenning av dagsorden
5. Valg av ordstyrer
6. Valg av referent
7. Valg av to personer til å underskrive protokollen
8. Godkjenning av årsberetningene
9. Godkjenning av regnskap og balanse
10. Revisjonsberetning
11. Fastsettelse av budsjett for 2016
12. Valg ifølge lovene
13. Behandling av innkomne forslag
14. Valgkomiteen

Nordmann vant Iditarod

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 18. Mar 2020

Thomas Wærner vant overlegent i Iditarod 2020. Foto: Loren Holmes/Anchorage Daily NewsBærum Hundekjørerklubb gratulerer Thomas Wærner (47) med seieren i det prestisjefulle hundekjørerløpet Iditarod. Han er den tredje norske vinneren gjennom tidene. Joar Leifseth Ulsom vant i 2018 og Robert Sørlie har vunnet to ganger i både 2003 og 2005.

Før den siste etappen lå nordmannen fire-fem timer foran sine konkurrenter, så han hadde et solid forsprang. Men ingenting er avgjort før man krysser målstreken. Dette er andre gang Thomas deltar i Iditarod, forrige gang han deltok var i 2015 og fikk en fin 17. plass. Han ble da også kåret til Rookie of the year

I følge NRK vil det trolig ta lang tid før han kan feire seieren med sin familie her i Norge, Thomas frykter han blir koronafast i Alaska. Hans kone Guro dro hjem fra Alaska da koronasituasjonen endret seg, så nå er hun usikker på når ektemannen får kommet seg hjem til Nord-Torpa.

Iditarod hadde 57 startende, men mange måtte gi seg underveis. 43 løpere kom seg til målstreken i dette krevende hundekjørerløpet. Løpet som kjøres gjennom den amerikanske delstaten Alaska hvert år har to forskjellige traseer. I oddetallsår er løypen om trent 1.606 km, men den er 1.570 km lang i partallsår.

Vi gratulerer Thomas nok en gang med seieren og håper han kommer seg trygt hjem i nær fremtid uten problemer.

Treninger avlyses og årsmøtet utsettes

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 12. Mar 2020

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer i den vanskelige koronasituasjonen ber Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. All aktivitet i klubben innstilles dermed på ubestemt tid.

Årsmøtet i BHK som skulle avholdes 24. mars 2020 utsettes på ubestemt tid i samsvar med myndighetenes råd om å begrense smitten for korona-viruset.

Vi vil komme tilbake med ny dato så snart det er tilrådelig å gjennomføre.

Hilsen Styret

Seppalaløpet 2020 er avlyst!

Postet av Bærum Hundekjørerklubb den 11. Mar 2020

Det er i dag besluttet at Seppalaløpet 2020 blir avlyst. Det er den uavklarte smitterisikoen av Corona virus som er årsaken til dette, og vi håper de påmeldte vil ha forståelse for denne beslutningen.

Det er i dag avlyst en mengde idrettsarrangementer, noe som viser at idretten tar NHI sine anbefalinger på alvor.

Levert avIdrettenOnline